Seizoenen

Op 21 maart begint de astronomische lente op het noordelijk halfrond. Altijd weer een fijne gedachte. De vier seizoenen die wij kennen hoor je vaak genoemd als het gaat om kleuranalyses. Vrouwen hebben een kleuranalyse gehad en horen dan dat ze een zomer-, lente-, herfst- of wintertype zijn. 
Daar ben ik het niet mee eens. Een kleuranalyse bij Sta voor Stijl bestaat uit het zorgvuldig meten van de huidkleur, de oogkleur en de haarkleur. En ik ben nog geen twee mensen tegengekomen die precies hetzelfde scoorden op deze analyse. Gelukkig maar. Ieder persoon is uniek. En daar hoort een uniek kleurpatroon bij. En niet alleen dat. Ik kijk ook naar contrast in je uiterlijk en luister wat je wensen zijn en hoe je kleurgebruik kunt inzetten om je sterker te maken. Want kleur doet zoveel méér.

Bij een kleurenanalyse hoort ook unieke kleurenwaaier. Een die bij jou past en niet bij je buurvrouw.

Sommigen hoor ik zeggen dat het wel veel geld is, zo’n analyse. Maar hé, je investeert in jezelf én in het milieu. Je weet precies in de winkel wat jou staat en je hoeft minder ‘weg te gooien’. Het scheelt echt in je portemonnee. Ik zou zeggen: een win-win-situatie.

Scroll naar top