Stijl.

Inmiddels weten jullie dat ik duurzaamheid belangrijk vind in de kledingindustrie. Als we de aarde voor de toekomstige generaties willen behouden moeten we ook op het gebied van de kleding na gaan denken over ons gedrag. En eigenlijk is het niet moeilijk. 
Als je kleding aanschaft (nieuw of tweedehands) kun je kijken naar de kwaliteit. Tuurlijk, maar je wilt vooral dat het je goed staat. Want als dat zo is, dan draag je het en krijg je complimenten. En gooi je het niet al na een seizoen weg! Goede kwaliteit kleding gaat echt járen mee. En, naast dat het voor het milieu beter is, ben je op de lange duur ook goedkoper uit.

Maar wat staat je goed? Dat heeft te maken met kleuren maar ook met stijl. Waarom ziet die ene vrouw er fantastisch uit en jij met diezelfde kledingcombinatie veel minder? Dat heeft onder andere te maken met de belijning in je kleding. Past die belijning bij jouw lijf? Hoe ziet jouw lichaam eruit en waar zitten je ‘figuurdilemma’s’? Ben je lang of kort? Heb je ronde lijnen of rechte lijnen in je gezicht? Belangrijk is dat niets ‘fout’ is, maar het maakt wel verschil of je een kort of juist een lang colbertje draagt. Een V-hals of een ronde hals. Dit zijn enkele zaken die bij een stijlanalyse aan de orde komen.

Heb je een stijlanalyse laten doen, dan weet je precies wat bij je past en dat zorgt ervoor dat je bij de aanschaf van kleding zelden meer een miskoop doet en er fantastisch uitziet! Gun jezelf eens de investering in een analyse.

Scroll naar top