Duo Kleuranalyse

01

Samen is alles leuker.

Vind je het leuk om samen met iemand een kleurenanalyse te laten doen? Zodat je naar elkaar kunt kijken en leren wat kleur met je doet? Dan is een duo kleuranalyse niet alleen leerzaam maar ook gezellig. We maken er een klein feestje van. 

275.00

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

02

kleur is de basis.

Wist je dat kleur het eerst in het oog springt (en daarna stijl) en meteen invloed heeft op hoe mensen je beoordelen? De manier waarop kleur in kleding gebruikt wordt gaat dus veel verder. Je kunt kleur (en stijl) gebruiken als middel om je doel(en) te bereiken.

Overtuig door je uitstraling want dat doet ertoe!

03

Hoe werkt het?

Werkwijze

We maken een afspraak in de studio die zo’n twee uur duurt. We doen bij allebei een kleuranalyse en kijken welke kleuren het best bij je passen en vooral ook wat het met je doet!

Jullie krijgen allebei een kleurkaart na afloop waarop jouw beste kleuren en kleurkarakteristieken staan.  Alles in een ongedwongen sfeer en natuurlijk met koffie/thee en wat lekkers!

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

"Kleurkarakteristieken, wat zijn dat?"

04

Elke kleur...

…kun je indelen in een kleurkarakteristiek. Zo heb je verschil tussen een:

  • warme en een koele kleur
  • donkere en een lichte kleur
  • gedempte en een heldere kleur 

Een kleur kan dus bijvoorbeeld warm, licht en helder zijn. Of koel, donker en helder. of warm, gedempt en donker. En dan is het dus de kunst te bekijken welke kleurkarakteristieken bij jou passen. 

Een vrouw waarbij bijvoorbeeld warmte als eerste opvalt (bijvoorbeeld mensen met rood haar) zullen het mooist zijn in warme kleuren. En zo ga je verder op zoek naar warme kleuren: moeten ze gedempt of helder zijn? Of licht of donker?

05

Een investering in jezelf

Wat bereik je ermee?

Als je kleding gaat kopen weet je precies welke kleuren je het beste staan. Je gaat veel bewuster kleding kopen en dat scheelt echt in je portemonnee en het is beter voor het milieu. Ook weet je kleding beter te combineren.

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

06

Prijs

Het is heel leuk om samen met je (schoon-)dochter, vriendin, moeder, tante of nicht een kleurenanalyse te doen. Dan kun je het ook bij elkaar zien en daar leer je heel veel van.

275.00

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

Studio Sta voor Stijl vindt het belangrijk dat we de wereld doorgeven. Verspilling op het gebied van kleding is een grote vervuiler. Daar zet Studio Sta voor Stijl zich voor in.

Daarom gaat er van elk consult € 2,50 naar een milieuorganisatie.

Scroll naar top