NIEUW!

Stijlanalyse

01

Upgrade je stijl

Naast een Kleur- en Stijlanalyse kun je ook alleen een Stijlanalyse laten doen. Dit kan alleen als je al een Kleuranalyse hebt gehad. STUDIO Sta voor Stijl vindt namelijk dat een goede kleuranalyse de basis is. Je kunt namelijk wel een stijlanalyse laten doen, maar als je vervolgens niet weet welke kleuren je het beste passen, is het effect van de stijl die je gebruikt eigenlijk weg.

Dus: heb je al eens een Kleuranalyse laten doen, en past die nog bij je, dan maak je het hele plaatje compleet met een Stijlanalyse.

145.00

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

02

kijk verder dan alleen kleur.

Met dit pakket krijg je een compleet advies dat bij  je past.

Je leert hoe je met het juiste kleurenpalet de kledingvormen kiest die bij jou passen, want met kleding communiceer je. Bij een eerste kennismaking is je kledingstijl erg bepalend. In enkele seconden zal de ander zich (onbewust) een indruk van je vormen. Kleding heeft dus niet alleen effect op hoe je je voelt, maar is ook belangrijk in de beeldvorming bij de ander. Met de juiste kledingstijl benadruk je je persoonlijkheid.

03

Hoe werkt het?

Werkwijze

Tijdens de afspraak in de STUDIO analyseren we jouw lichaamsvormen en kijken we welk figuurtype je hebt. Ook bespreken we waar je altijd tegenaan loopt als je kleding aanschaft. En natuurlijk hoe je die op kunt lossen.

We bespreken je huidige stijl: Hoe je bijvoorbeeld meer van sportieve kleding, of meer van chique kleding. Wat heb je het meest nodig in je werk? En zo zijn er nog meer rollen die je in het dagelijks leven hebt. Hier baseren we dan jouw persoonlijke stijladvies op. We gaan in op de belijning van kleding zodat die precies bij je lichaamslijnen past en jouw stijl benadrukt. Zodat je precies weet welke kleding en accessoires bij jou passen. Maar ook hoe je je huidige garderobe kunt aanpassen en opbouwen.

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

"Overtuig met je uitstraling."

03

Een investering in jezelf

Het resultaat

Je kunt met het juiste kleurenpalet de juiste kledingvormen kiezen. Je weet welke belijning in kleding jou als gegoten zit. Je bouwt een (duurzame) garderobe op die precies bij jou past. Je weet welke accessoires en sieraden het best bij jou passen. Je bespaart tijd en geld en voorkomt miskopen. Je overtuigt met je uitstraling.

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

04

Prijs

Met een Stijlanalyse heb je, naast je Kleuranalyse, een compleet advies dat bij je past. Zo kun je heel duurzaam je garderobe aanpassen en opbouwen. Je krijgt een persoonlijk Stijlboek thuisgestuurd.

145.00

Voor particulieren is dit incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW

Studio Sta voor Stijl vindt het belangrijk dat we de wereld doorgeven. Verspilling op het gebied van kleding is een grote vervuiler. Daar zet Studio Sta voor Stijl zich voor in.

Daarom gaat er van elk consult of workshop € 2,50 naar een milieuorganisatie.

Scroll naar top