Over mij

01

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Corrina Schuurbiers.

Misschien volg je me al een tijd op social media of misschien ‘zie’ je me nu voor het eerst. Je bent in ieder geval benieuwd naar wie ik ben en dat wil ik graag aan je vertellen.

Na jaren een eigen praktijk te hebben gehad als spraak-, taal- en communicatiedeskundige heb ik de stap gemaakt om me op een andere manier met communicatie bezig te houden. Die van kleur, kleding, stijl en imago.

Toen ik 59 was..

…ben ik begonnen met ondernemen. Van een goed inkomen naar 0, maar wel met de eigen regie en verantwoordelijkheid. 

Veel mensen trokken hun wenkbrauwen op toen ze hoorden dat ik me in een totaal andere wereld ging begeven. Want ‘wat gaf ik wel niet op en dat op mijn leeftijd’! 

Vooral dat laatste: leeftijd is voor veel mensen een drempel om dingen te gaan doen. En zo voel ik dat dus niet. In mijn hoofd ben ik nog jong en ik heb energie en ben nieuwsgierig en ondernemend en voel me geen 60+-er. En dat wil ik andere vrouwen ook meegeven:

  • Laat je niet beïnvloeden door je omgeving en doe dat waarvan jij zelf denkt: “Dit is goed”.
  • Straal dat ook uit! Ongeacht je leeftijd!

"What you wear is such an expression
of who you are."

En dat is zo waar.

In STUDIO Sta voor Stijl hoop ik jou hiermee te inspireren. En je niet alleen te helpen met de juiste keuze, maar daardoor ook je binnenkant een boost te geven! 

Bovendien ‘STA’ ik voor het feit dat we de wereld door moeten geven. We moeten onze kinderen leren dat we niets moeten verspillen. Dat we zuinig om moeten gaan met het milieu. 

Daarom gaat er van elk consult €2,50 naar een milieuorganisatie.

02

Wie ben ik?

Nog wat weetjes?

  • Ik hou van sport. Met name cross-fit. En ben dan best wel fanatiek.
  • Ik hou van de natuur en daar maak ik me zorgen om. Laten we beter voor de aarde zorgen. En dat is ook een deel van de missie die ik heb: als je weet wat je staat (kleur/stijl/imago) dan schaf je veel gerichter kleding aan en hangt er niets meer ongedragen in de kast. En kun je met minder kleding veel meer combinaties maken en langer doen. En dat is beter voor het milieu want de kledingindustrie is een van de vervuilendste ter wereld.
  • Ik hou van wandelen en de zee. Het liefst zou ik nog eens een lange tocht willen maken langs de zuid-kust van Engeland.
  • Ik hou er van om er leuk uit te (blijven) zien.

03

En jij?

Wie ben jij?

Wil je ook wel eens weten welke kleuren en stijl bij je passen? Wil je tijd en geld besparen bij het opbouwen van je garderobe? En niet meer een overvolle kledingkast hebben waarvan je driekwart eigenlijk niet draagt? Wil je energie krijgen van je outfit? 
Heb je vragen? Reageer dan hieronder.

Scroll naar top