Uitstraling

Wist je dat maar een klein percentage van de vrouwen in Nederland zichzelf mooi vindt? Vrouwen zijn over het algemeen heel erg kritisch over zichzelf. Twijfel en onzekerheid over hun uiterlijk, kleding en uitstraling staan een optimaal gebruik van talenten en kwaliteiten in de weg.

Een vrouw kwam in mijn studio en laten we haar Margriet noemen. Margriet was niet tevreden met zichzelf en zag eigenlijk alleen maar negatieve punten van zichzelf. Iets waar veel vrouwen overigens last van hebben. Langzamerhand was ze zich hier ook naar gaan ‘gedragen’.

“In de spiegel kijken vind ik vreselijk” zei ze. We hebben toen besloten een Kleur- en Powerprogramma te gaan doen. Middels een persoonlijkheidstest kwam ze erachter wat haar kwaliteiten waren, maar ook waar haar valkuilen lagen. Diep in haar hart wist ze dit eigenlijk wel, maar de manier waarop dit in kleur vertaald werd gaf haar zoveel inzichten. Met een 4-tal opdrachten ging ze naar huis en na 6 weken kwam ze weer terug. En ik zag al een heel andere vrouw!

Ik heb haar kunnen laten zien wat kleur voor haar kan doen en welke kleuren ze het best in kan zetten. Dat gaf Margriet zoveel houvast en zekerheid dat ze een heel andere kijk op zichzelf kreeg. Een die veel positiever is!

Het is zo leuk en belangrijk om vrouwen te laten zien wat een kleurenanalyse bijvoorbeeld kan doen. En hoe je uitstraling daardoor verandert. En hoe je door kleur veel meer over je zelf komt te weten tijdens een Kleur- en Powerprogramma. Investeer in jezelf want je bent het waard!

Scroll naar top