Een kleurenanalyse eng?

Sommige vrouwen vinden het best wel eng om een kleurenanalyse te ‘ondergaan’. Tijdens een kleurenanalyse zit je voor een spiegel en wordt er gekeken welke kleuren precies bij jouw haar- huid- en oogkleur passen. De resultaten zijn soms spectaculair. En het leuke is dat je zelf leert zien wat er gebeurt.

Dus eng? Nee. Het is juist iets leuks! En je wordt absoluut niet beoordeeld! Want dat is wat ik ook vaak hoor. Zo van: “Wat ik nu aan heb zal wel niet goed zijn”. Nee, je wordt niet beoordeeld. Absoluut niet. We kijken samen naar je uiterlijke kenmerken en ik laat je de magie van kleuren zien en wat dat doet met je huid bijvoorbeeld. Maar ook wat het doet met je innerlijk! Want dat is heel bijzonder.

Je krijgt geen ‘beoordeling’ maar leert te zien dat de ene kleur meer met je doet dan de andere. En als je dat weet kun je een heel duurzame garderobe opbouwen. Want als je de juiste kleuren weet, dan kun je beter combineren en heb je minder kleding nodig. En dat is wat ik graag zou willen. Want we hebben veel te veel kleding in de kast hangen of gooien veel te veel weg. En dat is slecht voor het milieu. Dus heb je eens zin in een kleurenanalyse? Maak dan een afspraak en kom gezellig langs!

Scroll naar top