Reviews.

Yvonne

Het was een super leuke ervaring, die twee sessies bij Studio Sta voor Stijl. Eerst de analyse en twee weken later kon ik mijn eigen persoonlijke kleurenwaaier afhalen. Niet dat ik veel miskopen had maar soms koop je iets en dan is het het nét niet.
Door deze waaier en de uitgebreide uitleg van Corrina weet ik nu dat de kleuren waar ik nooit aan had gedacht, laat staan gekocht, mij ook fantastisch kunnen staan.

Joke

Ik heb het aan de lijven mogen ondervinden wat passende kleuren met je doen. Het geeft mij meer zelfvertrouwen, heb plezier in het shoppen, zoek kleding uit die met elkaar kan combineren daardoor heb je minder niet gedragen kleding in de kast.
Ook heb ik inzicht gekregen wat accessoires met jezelf en kleding doen. Ik vind dit echt een aanrader als je het zelf even niet meer weet en even hulp nodig hebt. Ook is het een super leuk cadeau. Ik heb de deskundigheid en het enthousiasme van Corrina als super positief ervaren.
Ik ben super blij dat ik dit cadeau heb gekregen van mijn man voor mijn verjaardag. Door kleine veranderingen kan je net dat verschil maken. Corrina helpt je daar echt mee.

Thil & Wietske

Corrina geeft professioneel advies en heeft oog voor detail. Wij voelden ons erg welkom bij haar. We hebben veel geleerd van ons kleur- en stijl advies en kijken nu anders naar kleding. Wij vonden het erg leuk om het met z'n tweeën te doen omdat je zo de ervaring kan delen en samen kan gaan shoppen.

Marianne

In een periode in mijn leven waarop ik op het punt ben gekomen dat ik (mogelijk) andere keuzes moet gaan maken kwam ik bij Corrina terecht en deed een Power & Kleur analyse. Hoe mooiis het, dat aan de hand van een ingevulde persoonlijkheidsvragenlijst, je karakter wordt omschreven gekoppeld aan kleuren. En hoe "eng" is het om te ervaren dat hetgeen eruit is gekomen klopt.
Ik weet nu welke kleur ik het beste kan dragen waardoor ik met zelfvertrouwen overkom, uitstraal wat ik wil uitstralen op dát moment. En welke kleur ik nodig heb om mijn serieuze kant wat luchtiger te maken. Corrina geeft je hierbij uitleg met integriteit waardoor je je erg vertrouwt en veilig voelt.