Power & Kleur.

Voor wie?

Het is een methode die duidelijk maakt wie je bent en op welke manier jij de dingen moeiteloos doet. Maar ook aangeeft waar je valkuilen liggen en hoe je daar mee om kunt gaan. Het geeft inzicht in jouw grootste kracht, je unieke kwaliteiten en drijfveren.

En als je dat weet, en die koppelt aan je ‘buitenkant’, je kleding en kleurgebruik, dan wordt je sterker en krijg je meer zelfvertrouwen.

Dit programma geeft zoveel inzicht...

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vult eerst een digitale persoonlijkheidstest in.

Dan wordt er een afspraak gemaakt in de STUDIO (duur: ongeveer 1,5 á 2 uur), waarin uitleg gegeven wordt over jouw unieke “Powerkleur”. Deze kleur zegt iets over de manier waarop jij dingen heel makkelijk doet. En het zegt iets over je persoonlijkheid en hoe je jezelf ontwikkelt. We bespreken ook waar je aan kunt werken. Dit alles in een vertrouwelijke en ongedwongen sfeer.

Je krijgt een persoonlijk rapport van 20 pagina's op basis van de test.

Ook krijg je een kleuradvies gebaseerd op je persoonlijkheid, en opdrachten voor thuis.

Materialen zijn inbegrepen.

Individueel of in een groep

Dit programma is ook geschikt om met een kleine groep te doen van maximaal 4 personen.

Wat bereik je ermee?

Naast het feit dat je bewuster kleding gaat kopen (wat beter is voor het milieu en je portemonnee), vergroot je de kracht van je non-verbale communicatie. Dat maakt je effectief en geeft rust en duidelijkheid.

Gun het jezelf en investeer in jezelf en het milieu.

Power & Kleuranalyse

Een Power & Kleuranalyse inclusief een rapport van 20 bladzijden met jouw belangrijkste kleuren en persoonlijk kleurenhartjesmateriaal:

€ 197

Voor 2 personen: € 150 p.p.
Voor 3 personen: € 125 p.p.
Voor 4 personen: € 100 p.p.

Waarvan € 2,50 naar een milieuorganisatie