Kleuranalyse.

Neem dan contact met me op. Dan doen we een kleurenanalyse. Als je namelijk de juiste kleuren gebruikt voor je kleding en je make-up, dan zie je er vitaler, jonger en frisser uit. En dát geeft weer energie.

Tijdens een kleurenanalyse gaan we op zoek naar de kleuren die het best bij je passen. Kleuren die ‘kloppen’ met je huid, haar en ogen. Na de analyse weet je dat precies. Dat resulteert in een gerichte kledingkeus omdat je dan ziet en ervaart welke kleuren en combinaties de mooiste voor je zijn. Miskopen zijn verleden tijd. Dat scheelt je in kosten, en is beter voor het milieu!

Hoe gaat het in zijn werk?

We maken een afspraak in de STUDIO voor een analyse die ongeveer 1,5 uur duurt.

We kijken naar je uiterlijke kenmerken (huid, haar en ogen) en wat daar het best bij past. Dit resulteert in een persoonlijk kleuradvies.

Er kan een keuze gemaakt worden voor een persoonlijke kleurenwaaier met kleuren die precies bij je passen of een standaard waaier. Kies je voor een persoonlijke waaier, dan maken we een tweede afspraak waarin uitgelegd wordt hoe je de kleurenwaaier kunt gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een kleuradvies zonder de aanschaf van een kleurenwaaier.

(Optioneel) Als je wilt krijg je er een gratis make-up advies bij, en wordt een natuurlijke make-up aangebracht.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die verandering willen.
Leeftijd is geen issue.
En die er willen stáán!

Kleur doet echt iets met je uitstraling. Met je energie. Kleur haalt het beste in jezelf naar boven. Rimpels vervagen, je huid wordt frisser en je ogen stralen. De juiste kleuren versterken je persoonlijkheid en dat geeft (nog meer) zelfvertrouwen!

Wat bereik je ermee?

Als je kleding gaat kopen weet je precies welke kleuren je het beste staan. Je gaat veel bewuster kleding kopen en dat scheelt echt in je portemonnee en het is beter voor het milieu. Ook weet je kleding beter te combineren.

Neem vrijblijvend contact op!

Gun het jezelf en investeer in jezelf en het milieu.

Kleurenanalyse

Een complete analyse inclusief een persoonlijke kleurenwaaier met 42 kleuren (ter waarde van € 85,-)

€ 179

Waarvan € 2,50 naar een milieuorganisatie

  • Een complete analyse inclusief een standaard kleurenwaaier met 36 kleuren:
    € 129

    Waarvan € 2,50 naar een milieuorganisatie


  • Een complete analyse inclusief een standaard kleurenpasje:
    € 98

    Waarvan € 2,50 naar een milieuorganisatie