Kleuranalyse.

Iedereen is anders. Daarom is elke kleuranalyse anders. We gaan op zoek naar de kleuren die bij je passen.

Als mensen zeggen dat je er moe uitziet en je bent het niet, grote kans dat dat komt doordat de kleuren die je draagt niet harmoniëren met je haar, ogen en huid. Als je de juiste kleuren gebruikt in je kleding zie je er jonger en vitaler uit.
Dat voelt goed.
Dat geeft energie.

We gaan tijdens een analyse kijken welke kleuren ‘kloppen’ met je huid, haar en ogen. Na de analyse weet je dat precies. Dit resulteert in een gerichte kledingkeus en miskopen zijn verleden tijd. Dat scheelt je in kosten, en is beter voor het milieu.

Hoe gaat het in zijn werk?

We kijken naar je uiterlijke kenmerken (huid, haar en ogen) en wat daar het best bij past.

We maken een afspraak in de STUDIO voor een analyse die ongeveer 1,5 uur duurt. Dit resulteert in een persoonlijk kleuradvies.

Er kan een keuze gemaakt worden voor een persoonlijke kleurenwaaier met kleuren die precies bij je passen of een standaard waaier. Kies je voor een persoonlijke waaier, dan maken we een tweede afspraak waarin uitgelegd wordt hoe je de kleurenwaaier kunt gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een kleuradvies zonder de aanschaf van een kleurenwaaier.

Ook krijg je een make-up advies en wordt een natuurlijke make-up aangebracht.

Voor wie?

Voor alle vrouwen die mee willen tellen.
Voor vrouwen die verandering willen.
En die er willen stáán.

Kleur doet echt iets met je uitstraling. Met je energie. Kleur haalt het beste in jezelf naar boven. Rimpels vervagen, je huid wordt frisser en je ogen stralen. De juiste kleuren versterken je persoonlijkheid en dat geeft (nog meer) zelfvertrouwen!

Wat bereik je ermee?

Als je kleding gaat kopen weet je precies welke kleuren je het beste staan. Je gaat veel bewuster kleding kopen en dat scheelt echt in je portemonnee en het is beter voor het milieu. Ook weet je kleding beter te combineren.

Neem vrijblijvend contact op!