Imago Spel.

Al na enkele seconden hebben we tijdens een ontmoeting met iemand een indruk gekregen en ons een beeld gevormd van die ander. Omgekeerd vormt die ander zich ook een beeld van jou. Eerste indruk is erg belangrijk. Hoe communiceer je met de 'buitenkant'? En komt dat overeen met hoe je je 'van binnen' voelt? Dit interactieve spel wordt ingezet om via de ogen van een ander op een positieve manier naar jezelf te kijken. Het geeft inspiratie en nieuwe inzichten.


STUDIO Sta voor Stijl is gecertificeerd om om dit interactieve spel te gebruiken om inzichten te geven over datgene wat je uitstraalt. Zowel verbaal, als non-verbaal. Het kan worden ingezet met bekenden, vrienden of collega’s en geeft je positieve feedback over hoe je elkaar ziet. En welke indruk je maakt op een ander. Het laat je zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander.

Daardoor krijg je inzicht in wat imago is en wat het belang is van een positieve eerste indruk. Je geeft elkaar op een positieve manier tips, op basis van een imago vraag, waarmee je zelf of als team aan de slag wilt. De bewustwording over je uitstraling, hoe je overkomt, wie je bent en welke aspecten een rol spelen in je imago wordt vergroot.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn verschillende thema’s. Je krijgt nieuwe inzichten en je wordt je bewuster van dat wat je uitstraalt: je imago. Dit kun je gebruiken in de communicatie met anderen.
Het spel start met een vraag of een wens.


Thema’s:

kleur; bijvoorbeeld: welke kleuren passen het best bij mij?

eerste indruk; bijvoorbeeld: Welke boodschap geef ik als ik ergens binnenkom?

innerlijk/uiterlijk; bijvoorbeeld: Hoe gebruik ik kleding als taal om te laten zien wie ik ben?

communicatie; bijvoorbeeld: Hoe versterk ik mijn presentatie?

Voor wie?

In de STUDIO minimaal 3 en maximaal 5 mensen.

Op locatie is ook mogelijk voor grotere groepen.

Wat bereik je ermee?

Nieuwe inzichten en bewustwording van uitstraling en communicatie.

Neem vrijblijvend contact op!

Imago Spel

€ 47 per persoon.

Waarvan € 2,50 naar een milieuorganisatie

  • Duur is afhankelijk van de grootte van de groep.