Imago-advies.

Naast het geven van kleur- en stijladviezen kun je bij STUDIO Sta voor Stijl ook terecht voor een imago-advies. Wat is dat precies?


Imago is het beeld dat een ander van jou heeft. Hoe ziet de ander jou? Deze beeldvorming wordt beïnvloed door bijvoorbeeld stemgebruik, manier van bewegen, manier van kijken. En voor een groot deel door de kleding die je draagt. Het is een manier van communiceren: Wat straal je uit met de kleding en de stijl die je draagt? En, belangrijker, klopt dat wel met wie je bent en wie je wilt zijn?

Iedereen heeft een imago. Alleen is niet iedereen zich hiervan bewust. En dat kan er soms toe leiden dat men een verkeerde (eerste) indruk van je krijgt. Denk maar eens aan een sollicitatiegesprek.


Bij STUDIO Sta voor Stijl zoeken we naar het beeld dat bij je past. Zoals je werkelijk bent. En als daar de 'buitenkant' op afgestemd wordt, dan kom je heel krachtig over en worden de doelen die je hebt makkelijker haalbaar.


Een imago-advies brengt je heel veel. Je voelt je zekerder en prettiger als alles 'klopt'. Kom eens langs of mail als je vragen hebt.