[

STUDIO Sta voor Stijl.

Ik ben Corrina Schuurbiers en heb het roer volledig omgegooid.


Na jaren een eigen praktijk te hebben gehad als spraak-, taal- en communicatiedeskundige heb ik een stap gemaakt om me op een andere manier met communicatie bezig te houden. Die van kleur, kleding, stijl en imago. Om vrouwen te helpen die krachtiger over willen komen. Zodat er iemand ‘staat’! Ook op gevorderde leeftijd.

Ik ben van mening dat vrouwen met ervaring van groot belang zijn in de huidige maatschappij. In STUDIO Sta voor Stijl hoop ik ze hierover een goed gevoel te geven. En ze niet alleen te helpen met de juiste keuze die bij hen past, maar daardoor ook de binnenkant een boost te geven!

Bovendien ‘STA’ ik voor het feit dat we de wereld door moeten geven. We moeten onze kinderen leren dat we niets moeten verspillen. Dat we zuinig om moeten gaan met het milieu.

In de kledingindustrie wordt alleen al in Nederland jaarlijks over de 200.000 kiloton weggegooid. Daar moeten we beter mee omgaan. Daarom hou ik in STUDIO Sta voor Stijl regelmatig kledingruilavonden. Zo verbinden we het nuttige met het aangename. En gaat van elk consult € 2,50 naar een milieuorganisatie.